Noppennieuws 3-2018

VRIJDAG 1 JUNI IN DE WINKEL

NOPPENNIEUWS 3 - 2018

 Op vrijdag 1 juni ligt Noppennieuws 3 in de winkel en in de brievenbus bij alle abonnees. Uiteraard kijken we in deze maar liefst 132 pagina’s tellende Noppennieuws 3 naar de ongelooflijke prestaties van Jeffrey Herlings, die momenteel heerst in de MXGP’s. Ook gaan we dieper in op de strijd tussen de teammaten Jonass en Prado in de MX2 GP’s. Bovendien maakten we een interview met de Nederlandse MX2 GP-rijder Davy Pootjes, die na jaren van blessures eindelijk de weg omhoog weer heeft gevonden en nu keurig negende staat in de WK-stand. Ook spraken we met Nathalie Fasé, de commercieel manager van het Nederlandse F&H Racing team, dat dit jaar debuteert in de MX2 GP’s. Zij spreekt zelfverzekerd over de ambities van het jonge team: “We willen wereldkampioen worden!”

Verder in deze Noppennieuws twee mooie Tributes: we keken terug op de prachtige carrières van motocross-legende Eric Geboers en van trial-wereldkampioen Ulf Karlson. En we volgden MotoGP-wereldkampioen Marc Marquez bij zijn hobby: een dagje motocrossen. Marquez: ”Als het lekker loopt ervaar je met crossen een gevoel dat door geen enkele andere sport is te evenaren. Vergeleken met racen word je van crossen ook fysiek lekker moe, maar mentaal juist niet!”

Verder in Noppennieuws 3 mooie reportages over de Sherco-fabriek, het afstellen van vering, elektromotoren en over Patrick isfordink, de voormalige endurotopper die tegenwoordig een prachtig bedrijf runt dat bedrijfswagens inricht.

In Mannen van Staal zochten we Leo Combee op, de crosser die ruim 30 jaar geleden één Nederlandse titel behaalde, maar vooral bekend werd door zijn tomeloze inzet.

Uiteraard ook veel aandacht voor de diverse takken van noppensport in deze Noppennieuws 3, met naast de GP-verslagen ook verslagen van de Dutch Masters, EMXZ, ONK trial, EK en WK enduro, het WMX damescross, GP zijspancross, de finale van de AMA supercross en aandacht voor het nieuwe WESS endurokampioenschap.

Noppennieuws 3 verschijnt dus op 1 juni en kost in de winkels en kiosken €4,99. Voor 25 euro heb je al een jaarabonnement en krijg je het blad automatisch zes keer per jaar thuis in de brievenbus. Kijk daarvoor op www.noppennieuws.nl.

  

INHOUD NOPPENNIEUWS 3-2018

Spetters: Nieuws over motoren, producten, kleding en evenementen

Wedstrijdkalenders

Crossip:  Kort nieuws uit de motocross, trial, enduro en supermoto

Test SWM SuperDual

Verslag MXGP

Verslag MX2 GP

Cagiva-story Strijbos en Van Doorn

Interview Marc Marquez

Reportage Sherco

AMA Supercross

Interview Davy Pootjes

WESS Portugal

WMX damescross

Column en prijsvraag

Techniek: vering

Reportage F&H Racing team

Tribute Ulf Karlsson

MXGP-bikes 2018

Tribute Eric Geboers

EK enduro

Reportage electro-bikes

Dutch Masters Oldebroek en Mill

Reportage Isfordink Bedrijfswageninrichting

WK zijspancross

WK enduro

EK motocross

ONK trial en NK jeugdtrial

Mannen van staal: Leo Combee

Column Lars van Berkel