vrijdag, 15 maart 2019 by

KNMV MOTOCROSS TRAININGSDAGEN 2019

 

Ook in 2019 staat het weer op de planning om een aantal motocross trainingsdagen te organiseren. Deze trainingsdagen zijn bedoeld om te werken aan de eigen rijvaardigheid onder begeleiding van KNMV gediplomeerde motorsporttrainers. Tijdens de training wordt er gefocust op zithouding en rijtechniek. Denk hierbij onder andere aan het verbeteren van de bochtentechniek, het bepalen van de rempunten of juist het springen van een bult.


De eerste training staat gepland op woensdag 1 mei op het motocrosscircuit van Utrecht van 8:45 uur tot 14:30 uur. Later in het jaar zullen er nog meer trainingen plaatsvinden. Deze data zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

De kosten voor deelname zijn € 45,-. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers, dus schrijf je op tijd in via de kalender voor de juiste klasse. Na inschrijving is het niet mogelijk om deze te annuleren. 

Let op: je moet in het bezit zijn van een KNMV (basis)sportlicentie. Heb je die nog niet, dan kan je een (basis)sportlicentie aanschaffen via de 
KNMV website.
 
Heb je nog vragen, neem dan even contact op met
Joska Le Conté
KNMV Talentontwikkeling & sportkaderopleidingen
T. +31 (0)26 35 28 510