zaterdag, 8 juni 2019 by

NIEUW JEUGD-OPSTAP-PLAN MSV MOTODRÔME EMMEN

Woensdag 12 juni 2019, geeft MSV Motodrôme tijdens een persconferentie waarin het nieuwe jeugd opstap plan gepresenteerd wordt.

Door een samenwerking met Hydrowear Bedrijfskleding, Jopa Motocrosskleding, Gebben Motoren en Yamaha Nederland kan dit project gerealiseerd worden.

Er is de laatste jaren steeds meer vraag ontstaan van ouders die graag een motor voor hun zoon of dochter willen huren om te zien of hij of zij geschikt is voor de motorcross. Men is vaak pas bereid om in een motor te investeren indien het duidelijk is of de zoon of dochter nog steeds zo enthousiast is na de eerste kennis making.

Er staan Yamaha motoren PW 50cc, YZ65cc, TTR110 cc ter beschikking. Daarnaast een complete set Jopa motorkleding plus helmen, laarzen, handschoenen en brillen.

Voor 125 euro per dag kan een rijder de hele dag crossen, inclusief verzekering, benzine, onderhoud en vooral belangrijk: opstap begeleiding. Daarnaast is er ook begeleiding voor de ouders voor onderhouden en reparatie van de motor. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Onze baan is het hele jaar 7 dagen per week open. Er zijn mogelijkheden te overnachten voor caravan of camper, met stroomaansluiting, douches, kleedkamers en een restaurant. Dus voor mensen van buiten de regio een ideale gelegenheid om een paar dagen in Emmen hun zoon of dochter de eerste stappen in de motorcross bij te brengen.