Noppennieuws 5 – 2022

Op vrijdag 30 september verschijnt Noppennieuws 5 en daarin staan weer veel mooie artikelen over motocross, enduro, offroad en trial. We zijn we bij de finale van de MXGP en MX2 GP’s, en zagen we in het Duitse Rüdersberg Etienne Bax zijn vijfde zijspancross-wereldtitel in de wacht slepen. En in de weken daarvoor waren ook vijf andere Nederlandse crossers erg succesvol: Nancy van de Ven werd WMX-wereldkampioene (en siert de cover van Noppennieuws 5), maar ook de prestaties van Cas Valk (EMX125-kampioen), Rick Elzinga (EMX250-kampioen), Gyan Doensen (WK85-kampioen) en Ivano van Erp (WK125-kampioen) mogen er zijn en worden niet vergeten in de nieuwe Noppennieuws.

Verder reden we met de nieuwe Kawasaki KX250, de Husqvarna 2023-crossers en de compleet nieuwe GasGas TXT-trialmachines.

Bij de AMA outdoor zagen we Eli Tomac succesvol de macht grijpen, terwijl Manuel Lettenbichler de leiding in het WK hardenduro overnam. In Eenrum bezochten we de EK finale voor de zijspan-grasbaanrenners, en maakten een mooie reportage. En we waren in Namen waar werd herdacht dat er 75 jaar geleden voor het eerst werd gecrosst op de roemruchte Citadel. Grote helden van weleer – onder aanvoering van Roger De Coster – werden in het zonnetje gezet en uitgeroepen tot ereburger van Namen.

Ook de ISDE enduro-zesdaagse volgden we op de voet. Wat heet: Noppennieuws-hoofdredacteur Eric Bulsink was zes dagen lang de volgrijder van Mike Bokslag, die de snelste Nederlander werd in deze ‘Olympische Spelen van de Motorsport’.

In Mannen van Staal kijken we terug op de carrière van Adri van Beers, die niet alleen als rijder, maar ook als teambaas actief was.

Noppennieuws 5 is vanaf vrijdag 30 september verkrijgbaar in de betere boekhandel en bladenkiosk. De verkooppunten vindt je op onze website onder het kopje ‘Over’. Ook kun je een enkel exemplaar los bestellen via www.noppennieuws.nl/word-abonnee

Het blad wordt dan automatisch thuisgestuurd. Abonnees ontvangen hem uiteraard vanzelf in de brievenbus. Nog geen abonnee? Voor slechts € 29,95 per jaar mis je geen enkel nummer meer!

INHOUD NOPPENNIEUWS 5-2022

SPETTERS: Nieuws over motoren, producten, kleding en evenementen

WEDSTRIJDKALENDERS

CROSSIP: WK jeugdcross, WK trial, Benecup supermoto

TEST Kawasaki KX250

MXGP-verslag België, Zweden, Finland, Frankrijk en Turkije

MX2 GP-verslag België, Zweden, Finland, Frankrijk en Turkije

WK en EK enduro

WMX-finale

EMX-finale

INTERVIEW Tim Gajser

COLUMN EN PRIJSVRAAG

AMA Outdoor motocross

WK hardenduro Roemenië, USA en Canada

ZAMC 50 jaar

WK & ONK zijspancross

TEST GasGas TXT trial

EK Grasbaan Eenrum

TEST Husqvarna crossers 2023

ISDE Zesdaagse Frankrijk

REPORTAGE 75 jaar GP Namen

TORROT Jeugddag Gouda

MANNEN VAN STAAL Adri van Beers

COLUMN Lars van Berkel

(Visited 56 times, 1 visits today)
Sluiten